Foderhäckar

Foderhäckar gör det enkelt att utfodra djur på ett effektivt sätt

När man arbetar med djurhållning är foderhäckar en bra lösning. Detta gäller för många olika typer av djur och djurhållning, exempelvis hästar, får, grisar, kossor med mera. Foderhäckar gör det även enkelt att fördela mat till flera olika djur på ett effektivt sätt. Med en foderhäck vet man alltid hur mycket mat som finns kvar och kan därför lättare hålla reda på djurens matsituation.

Foderhäckar är inte bara praktiska, utan de är även nödvändiga om du vill ha ordning och reda i stallet eller ute på ängen. En bra foderhäck underlättar din vardag och gör det enklare för dig att sköta djuren på ett bra sätt. Foderhäckar finns i många olika storlekar och former, så du kan alltid hitta en som passar just ditt hem och dina behov.

Foderhäckar är en bra investering för alla hästägare. Med en foderhäck kan du ge din häst det bästa fodret, oavsett vad det är. Foderhäckar gör det också enklare att ge hästen riktig mängd mat. Dessutom kan du med en foderhäck själv bestämma hur mycket mat din häst ska ha, vilket ger dig större kontroll över hur mycket energi den får i sig.

Det finns många olika sätt att utfodra djur på och det är viktigt att hitta ett system som passar just dina djur. 

Vid utfodring med foderhäckar kan man till exempel använda hö, havre, pellets med mera.

Vi har köpt in våra foderhäckar från ett företag som heter Bala Agri, de säljer varmgalvaniserade häckar vilket ger ett bra rostskydd. 

En annan fördel med foderhäckar (som jag precis kom på) är ju förstås att man minskar på matsvinnet, en inte oviktig del då djurfoder är dyrt.