Varje år ger populära nya färger och stilar när trender och preferenser förändras. Om du någonsin har gått in i ett hus eller företag som senast målades på 90-talet vet du hur viktigt det är att hålla koll på färgfärgstrender. Tänk på hur populära färger har förändrats över tid för sammanhang på vad 2021 kommer att ge. I år räknar du med att se mycket Aegeon Teal, Swiss Coffee och Urban Bronze. Men mer än specifika färger förväntar sig designers att konsumenterna väljer färger som gör att de känner sig lugna. Förutom en förändring av de mest populära färgfärgerna finns det andra exteriördesigntrender som påverkades starkt av den ökande förekomsten av att arbeta hemma.

Vad är specifika färger och färgscheman för 2021?

Om det någonsin fanns ett år då det mesta av världen behöver mer lugn och komfort i sitt liv skulle det vara 2021. Färgscheman är inget undantag eftersom lugnande färger som Aegon Teal, rökiga vita, kolgråa och jordnära neutraler är det främsta yttre. måla val. I år, tänk meditation och lättnad när du väljer ut exteriöra färger och lämnar de hektiska, energiska färgerna för andra aspekter av livet. Ett undantag från den jordtonade trenden är ytterdörren. Många designers föreslår att du väljer en livfull, iögonfallande färg för din dörr för att ge din byggnad lite pop. Annars är det ultramoderna utseendet nu mer jordfärgat och naturligt än neon- och rymdåldern. Tänk på Sherwin-Williams årets färg, Urbane Bronze, som ett bra exempel på de typer av färger som är populära 2021. Som Southern Living uttryckte det är 2021 färgtrender exakt vad vi behöver just nu – främja mentalt välbefinnande, värme och restaurering. En av de bästa delarna av de populära 2021-färgerna är att de dämpade jordfärger som rekommenderas i år är bra praktiska val för lång livslängd på grund av deras förmåga att se okej ut trots att färgen bleknar och det faktum att jordfärger håller sig i stil bättre än vissa av de ljusare och mer experimentella trenderna från tidigare år. Målad ytterdörr

Hur väljer jag en exteriörfärgfärg?

Att välja färgfärg för ditt hus eller företag kan vara skrämmande. Det är trots allt det första som någon ser när de anländer och vad mer, du förväntar dig att ha den färgen i minst fem år eller tills färgen börjar blekna. För att börja, bläddra bland de mest populära färgerna för 2021. Dessa färger kommer säkert att åldras bra på grund av deras popularitet och professionella inslag. Om du vill ha trenden kan du använda den färgpalett som utgångspunkt för att informera om ditt färgval eller använda en av de mest populära färgerna för primärfärg, välj sedan dina egna accenter för trim, fascia etc. Du Jag vill också överväga ditt grannskap och din vegetation runt ditt hus. Grannens färgval kan påverka ditt val, men låt fortfarande populära färger informera ditt beslut och se till att du inte matar in i folkmassans galenskap. Tänk på om blocket verkligen kommer att se bättre ut med tre limegröna hus istället för två. Vegetationstypen runt ditt hus eller företag påverkar också ditt färgval. Oavsett om du är omgiven av lövblommande träd, tjocka vintergröna eller ökenväxter bör alla spela in i vilken färg du väljer. I vissa fall, som vissa säsongsblommande växter, kanske du vill välja en färgfärg som bäst komplimangerar som blommar. Detta gäller särskilt för marknadsföring av foton för affärs- eller fastighetsändamål. Några av de andra övervägandena är vilken typ av byggmaterial du har inklusive ditt tak och till och med klimatet. Perfekta färgval i allmänt mulna, gråa områden kan skilja sig från soliga, ljusa områden. Slutsatsen är dock att du ska välja en färg som du gillar eller som du tror är bäst för ditt företag eller fastighetsändamål. Spy Museum Exterior På tal om djärva exteriörer, har du kollat vårt dynamiska arbete på International Spy Museum?

Vad är nytt i exteriördesign 2021?

Färg är inte det enda som ändras år till år. Trender för exteriördesign anpassas ständigt utifrån nya konstruktionsdesigner, materialtillgänglighet och innovation, utöver konsumenttrender. Det finns nya spännande designtrender 2021. Några av de bästa är fokuserade på ökningen av arbetet hemma. Eftersom fler människor spenderar mer tid hemma kommer 2021-designtrender sannolikt att föra mer uppmärksamhet åt naturområden runt huset som däck, trädgårdar och pergolaer. Utomhusövningsutrymmen ökar också i popularitet. 2021, när folk fortsätter att spendera mer tid hemma, förväntar dig fler mönster som drar nytta av utomhusutrymme, privatliv utomhus och kombinationsutrymmen inomhus och utomhus som täckta däck och uteplatser. När det gäller material är trenderna 2021 inriktade på hållbarhet och energieffektivitet. Att kombinera material på unika sätt, som att para ihop metallklädsel med stenaccent ovanför fundamentet, blir allt populärare. Många nybyggnader prioriterar energieffektivitet genom solpaneler på taket, dubbla fönster, högkvalitativ isolering och hållbara exteriörer som metalltak och sidospår. Att betona naturligt ljus genom att använda takfönster och större fönster är en annan 2021-trend med uthållighet. Tanke trender kommer säkert att förändras, du kan trösta dig i det faktum att många av designtrenderna 2021 är både praktiska och populära.

Poängen

Det verkar som om hela världen är redo att ta en andning 2021, och färgfärgstrender återspeglar den känslan. När du överväger vilken färg du ska välja eller dina exteriördesignalternativ, se till vad som är mest populärt för att se till att ditt hus eller ditt företag ser bra ut i många år framöver. Vill du föreställa dig byggnadens exteriör? Låt oss göra ett stänk

 

Gratis Offertförfrågan