Måla om din husfasad!

På sommaren behövs många husfasad målas.
Det finns olika typer av hus fasader att måla, Vanligaste typen av fasad är träpanel och puts.
 
Lägg inte din tid under semestern på att måla om ditt hus, spara både tid, och lägg din energi på viktigare saker och låt oss göra jobbet.
Hos oss på Bygg Super Proffs garanteras du ett väl utfört arbete och en fräsch fasad, utan huvudvärk.
Vi är kända för att utföra vårt arbete noggrant, snabbt och effektivt.
Utnyttja ROT-avdraget för underhåll, renovering och fasadtvätt.
Det är viktig att din husfasad är i bra skick eftersom det är husets yttreskydd mot väder och vind, den får utstå en hel del förutom att den också ska se bra ut.
Så länge fasadens färg är intakt och inte har några sprickor så räcker det med att tvätta fasaden, kom ihåg att tvätt av husfasaden gör att fasadens färg håller längre. Det är både ekonomiskt och miljövänligt.
Hur ofta som fasaden behöver tvättas beror på i vilket omgivning fasaden är och vilken slags färg som här använts tidigare, men vi rekommenderar inte längre än vartannat år.
Fukt, vind, sol och tid sätter sina spår vilket gör att färgen börjar flagna lite. Vi tvättar och skapar bort färgflagorna med fasadskrapor samt stålborste för att få bort all lösa färg.
Trasig och rutten panel är ingen fara utan det tar vi hand om och byter samt försäkrar att all virket är grundmålade före än det sätts på plats på fasad.
Om fasadens färgskikt är dåligt tar vi då bort all färg med hjälp av färgborttagningsmedel och slip.
Vi städar och täcker över marken där vi arbetar.
Vi grundmålar och fogar vid behov och stryker på med två vänder av färg så din fasad kan hålla mot väder och vind samt art den kommer att se bra ut i många år till.

 

Gratis Offertförfrågan